Beypazarý Haber Tv | Beypazarý Haberleri
    05 Eylül 2010 Pazar
MANGA 2010 EUROVÝSÝON FÝNAL PERFORMANSI - TIKLA ÝZLE Paylaþ
Eurovision 2010'da temsilcimiz Manga, þarkýsý "We could be the same" ile sahneye çýktý. Ve Türkiye Eurovision 2010'da büyük baþarý kazanarak Manga ile ikinciliði aldý. Ýþte Manga ve 2010 Eurovision final performansý videosu...Ýzle
Eklenme Zamaný- 2010-05-30 - 01:22
BU HABER 96 KEZ OKUNDU

Eurovision 2010 þarký yarýþmasý yarý finalinde göz dolduran Manga bu akþam 14. sýrada tekrar sahneye çýktý. Manga ülkemizi "We could be the same" adlý parçasý ile temsil etti ve çok güzel bir performans sergiledi.

Norweç'in baþkenti Olso'da düzenlenen 2010 Eurovision þarký yarýþmasýna birbirinden yetenekli yarýþmacýlar sahne aldý. Manga bunlardan biriydi ve ülkemizi temsilen performansý ile de göz doldurdu. Bundan daha önce sadece Sertap Erener ile yüzümüzün güldüðü Eurovision þarký yarýþmasýnda uzun bir aradan sonra bu seferde Manga ile ikinciliði aldýk.

MANGA'YA BÜYÜK ALKIÞ

Temsilcimiz Manga 2010 Eurovision yarýþmasýnda 14. sýrada sahne almasýnýn ardýndan göz doldurdu. Manga sahneyi dolduran onlarca insandan büyük alkýþ aldý.

Salonda bulunan 18 bin kiþi Manga'nýn  "We Could Be The Same" adlý parçasý ile coþtu ve temsilcimize büyük alkýþ yaðdýrdý.

GÖSTERÝ ÇOK FARKLIYDI

Manga 2010 Eurovision Finali'nde diðer ülkelerinkinden çok daha deðiþik bir performans ve þarký sundu.  "Que" firmasýnýn kostümleri ile çýkan Manga, koreograf Genevieve Cleary"in koreografisi ile diðer ülkelerden deðiþik gösteri sundu.

Natalie Marrable"ýn ise Robot olarak sahneye çýkmasý ve daha sonra insana dönüþerek vokalist Ferman"a sarýlmasý ile oluþan sahnede izleyici tarafýndan büyük ilgiyle izlendi ve büyük alkýþ aldý.Marrable"ýn 55 kilo olmasý ve giydiði robot kostümünün de 70 kilo olmasý ise ayrýca dikkat çekti. Marrable"ýn kostüm ile zorlandýðý gözlerden kaçmadý.

Manga gurubunun diðer üyeleri Bas gitarda Cem Bahtiyar, bateride Özgür Öney ve DJ Efe Yýlmaz'da performan olarak müthiþti ve onlarda kendilerini yakýþýr tarzda ki müzik ile salonda coþku yarattýlar.

SAHNE ORGANÝZASYONU MÜKEMMEL

Temsilcimiz Manga'nýn 2010 Eurovision finalinde gösterdiði performans gerçekten izlenmeye deðerdi. Manga gurubunun bütün üyeleri ellerinden gelenin en iyisini yapmak için çalýþtýlar ve çok güzel bir gösteri sergilediler. Bunun yanýnda sahne organizasyonuda çok güzel olan gecede MTV müzik kanlýnda kullanýlan büyük þovlarýna özgü görüntü, sahne ve estetik anlayýþý Eurovision prodüktörleri tarafýndan Manga"nýn Eurovision sahne þovunda kullanýldý.

Manga'nýn  "We could be the same" þarkýsý ile sahne almasýndan sonra artýk sadece oylar kaldý. Ýþte Manga'nýn 2010 Eurovision performansý ve þarkýsý...

MANGA EUROVÝSÝON FÝNAL VÝDEOSU TIKLA ÝZLE




YORUMLAR

Tv Kategorisine Ait Diðer Haberler

Beypazarý Haberleri Traktörle baþladý, þampiyonlarla yarýþýyor Manga 2010 Eurovision final performansý - Týkla izle Türkiye'yi temsil eden Manga, Eurovision da Finalde Çýðlýk 4 Geliyor 3 Ayrý Televizyon Kanalý Daha Ýlçemizde Çekim Yaptý Tek Rumeli Tv Nallýhan da Çekim Yaptý Beypazarý Haber Tv Mart Ayýnda da Lider ! Beypazarý TGRT Ekranlarýnda Kurtlar Vadisi Pusu 82. en son bölüm fragmaný
KÖÞE YAZARLARI
Arþivde Haber Ara

VÝDEO HABERLER
Ve Kubilay Filmi 29 Ekimde Sinemalarda
Çekimlerinin büyük bir kýsmý Beypazarý'nda gerçekleþtirilen ve Beypazarýlý bir çok figuranýn yer aldýðý film n
EN ÇOK OKUNANLAR
Beypazarý Þeker Spor Ýlk Maçýnda Ezdi Geçti
Beypazarý'nda Özlenen Tablo ! Saat 16:30 da Beypazarý Stadýnda Oynanan Maça Ýlgi

Ýstatistikler




haberler

RSS © 2009 Beypazarý Haber Tv | Beypazarý Haberleri
Site iceriðinin telif hakký bildirilmeksizin kullanýlması yasaktýr

Orjinal Lida Türkiye Þubesi|radyo dinle |cixgirl | estetik | borsa haberleri | Kompresör | araç kiralama | çelik kapý | çiçek sepeti | ankara evden eve nakliyat